Hoofdmenu

Carry Smit Beautysalon / Schoonheidssalon
Barrevoetestraat 16 A
2011 WP Haarlem
T: +31(0)23 531 88 35
M:+31(0) 616 503 716
E: carrysmit@gmail.com


Volg ons ook op:

Schoonheidsbehandelingen - Dr. Grandel huidverzorgingsproducten

DR. GRANDEL HUIDVERZORGINGSPROGRAMMA:

Een zorgvuldig uitgekiende selectie producten die naadloos op elkaar aansluiten. Het programma biedt de mogelijkheden om precies de juiste “probleemoplossers” te vinden voor specifieke individuele huidtypen en dagelijkse huidverzorging.


Het is een uitgebreide collectie van behandelings alternatieven voor de individuele verzorgingsbehoeften. Om weer energie van te krijgen, te revitaliseren, te ontspannen en te ontstressen en voor een algeheel gevoel van welzijn en welbehagen… dit zijn maar enkele redenen waarom vrouwen DR. GRANDEL prefereren.


REINIGINGSPRODUCTEN - voor de individuele eisen van de huid

1.gif

Een zuiver reinigingsgenoegen! De unieke texturen van DR. GRANDEL reinigingsproducten zijn overtuigend door hun verscheidenheid  Zij bereiden de huid optimaal voor op de volgende verzorgende stappen en ondersteunen de komende producten in hun werking.
De DR. GRANDEL reinigingsproducten onderscheiden zich doordat zij zeer goed worden verdragen. Zij zijn bijzonder zacht voor de huid en hebben een grondige maar toch milde reinigingswerking.


CLEANSING WATER Verfrissende reinigingslotion. 2 in 1 product. Verwijdert ook in water oplosbare oog make-up.

CLEANSING MILK
Milde reinigingsmilk. Verwent de huid reeds tijdens de reiniging met hydraterende substanties.

SKIN TONIC Verfrissend, stimulerend gezichtswater. Geeft de huid direct een fris gevoel.

EYE MAKE-UP REMOVER Lost zelfs waterproof oog make-up op.

PURIGEL Milde reinigingsgel. Het ragfijne schuim verwijdert vuil, stofdeeltjes en make-up resten.

PURICREAM Voedende reinigingscréme. Verzorgende oliën schenken een bijzonder zacht huidgevoel.

EFFECT PEELING Peeling op enzymenbasis, met fijngemalen bamboe. Verwijdert losse huidschilfertjes.
Witte leemaarde verfijnt de poriën.
voor prijsinformatie klik hierHYDRO ACTIVE - de intelligente hydraterende verzorging

4.gif

De huid intensief van vocht voorzien en verzorgen, dat is de grondgedachte achter de HYDRO ACTIVE serie. Droge verwarmingslucht, airconditioners, zonnebaden of aanleg voor een droge huid leiden reeds op jonge leeftijd tot een sterk vochtverlies.
HYDRO ACTIVE gaat individueel in op de behoeften van zowel de droge huid als de vochtarme gemengde huid. Een complex van algen en zeewater geeft de huid haar frisheid en vitaliteit terug.


MOISTURIZER Intensieve vochtverzorging voor een ontspannen huidbeeld. Verzacht droogterimpeltjes.

MOISTURE MASK 3 minuten actief masker. Stimuleert en verfrist de huid.

BALANCER Harmoniserende “intelligente” hydraterende verzorging voor de gemengde huid. Reduceert vettige glans in de T-zone.

MOISTURE DEPOT Hoogactief vochtconcentraat met “depotwerking”.

HYALURON FILLER CAPS Hyaluronzuur is een natuurlijke lichaamseigen stof die in het bindweefsel voorkomt en een enorme vochtbinder is. Binnen enkele ogenblikken geeft een capsule een zichtbaar gladde huid en vult rimpeltjes van binnen uit op.
voor prijsinformatie klik hierPROTECT - schoonheidsvitaminen voor de jeugdigheid van de huid

7.gif

Vitaliteit en nieuwe energie. Vitaminen beschermen en versterken de weerstand van de gestresste huid tegen negatieve milieu-invloeden. Vooral vrije radicalen, die voor de huidveroudering door licht verantwoordelijk zijn, worden geneutraliseerd. De schoonheidsvitaminen A, C en E voorkomen voortijdige huidveroudering en verlenen de huid een stralend fris uiterlijk.

- Vitamine A heeft een uniek effect op de regeneratie van de huid die beschadigd is door blootstelling aan UV stralen. Zodoende wordt voorkomen dat de huid vroegtijdig veroudert en het helpt om rimpels te verminderen.
- Vitamine C heeft als belangrijkste functie het beschermen van het lichaam tegen vrije radicalen. Vitamine C helpt het lichaam ook weer nieuw collageen te vormen.
- Vitamine E helpt bij de opbouw van antioxidant reserves, vergroot de vochtopname en verbetert de huidstructuur.


A·C·E VITA DAY Vitamine dagcrème. Schenkt de vermoeide en afgemat uitziende huid nieuwe uitstraling en frisheid.

A·C·E VITA PHASE Intensieve twee-fasenverzorging met een hoogactieve vochtinbrenger. Beschermt de huid tegen negatieve milieuinvloeden als droge lucht, airconditioners en vrije radicalen.

THERMO EFFECT C Zelfverwarmend vitaalmasker met vitamine C. Ontdoet de huid van schadelijke stoffen en geeft haar vitaliteit en stralingskracht terug.

A·C·E VITA NIGHT Vitamine nachtcrème met revitaliserende eigenschappen. Zorgt voor een ontspannen en stralende huid.

CELL VITAL C Actief serum op vitaminebasis met verse fruitcellen. Behoudt de jeugd van de huid, vitaliseert en geeft de huid nieuwe energie.

voor prijsinformatie klik hier


TIMELESS - Een stralend mooie huid is geen kwestie van leeftijd

8.gif


Strakke contouren en een jeugdige uitstraling! Met TIMELESS beleeft de huid een unieke verjongingskuur.
Onze huid bevindt zich in een constant vernieuwingsproces, dat echter met toenemende leeftijd langzamer wordt. Daarbij komen invloeden van buitenaf, die het natuurlijke verouderingsproces aanzienlijk versnellen.
De gevolgen: vroegtijdige rimpelvorming en een verlies van elasticiteit. Met TIMELESS biedt DR. GRANDEL een buitengewone keuze aan anti-age producten, die de tekenen des tijds effectief tegengaan.


ANTI-AGE BALANCING CREAM 24-uurs anti-age huidverzorging voor de normale tot gemengde huid. Reguleert het vet/ vocht evenwicht van de huid.

RETINOL BALM Intensieve nachtverzorging met Retinol tegen de tekenen des tijds.

ALPHA MASK Anti-age masker. Restructureert en verfijnt het huidbeeld.

ANTI-AGE REVITALIZING CREAM 24-uurs anti-age huidverzorging voor de droge huid. Revitaliseert de teint en maakt de huid glad.

ANTI-AGE CONCENTRATE Anti-age serum met dieptewerking. Reduceert alle soorten rimpeltjes, werkt verstevigend en straktrekkend.


VELVET HANDS Anti-age handverzorging tegen pigmentvlekken met UVA-/UVB-lichtbescherming. SPF 12.

PERFECT DECOLLETÉ Rijke, voedende en gladmakende crème speciaal voor hals en décolleté.


EYE & LIP FIRMER Speciaal serum voor de gevoelige huid rond ogen en mond. Liftend.
voor prijsinformatie klik hierHYDRO LIPID - voor de veeleisende, rijpe huid
  6.gif

Een rijpere huid heeft extra rijke verzorging nodig. De voedende HYDRO LIPID serie revitaliseert en regenereert de rijpere huid en zorgt voor een gladde, zachte en mooi verzorgde huid.
Een stevige en soepele huid hangt af van de juiste vet/vocht balans van de huid. HYDRO LIPID verzorgt de huid van buitenaf doelgericht met vet, vocht en werkstoffen die de regeneratie stimuleren. Zo blijft haar veerkracht behouden en de teint ziet er gladder, frisser en zachter uit.


SUPERMOIST Rijke beschermende dagcrème. Verbetert de spankracht en elasticiteit van de veeleisende, rijpere huid.

TWO-PHASE Hydraterend twee-fasen product. Efficiente vochtinbrenger. Stimuleert tegelijkertijd de eigen lipideproductie van de huid.

ULTRA NIGHT Rijke verzorgende nachtcrème. Herstelt de juiste vet/vochtbalans van de veeleisende, rijpere huid.

ULTRA MASK Crème-masker voor regeneratie en wellness gevoel van de rijpere huid.
voor prijsinformatie klik hier


EYE CARE - voor een perfecte huid rond de ogenSluit helemaal aan op individuele behoeften. De huid rond de ogen is heel dun en gevoelig. Behalve een levendige mimiek en constante bewegingen van het ooglid alsmede veelvuldig aanbrengen en verwijderen van oogmake-up belasten milieustress en UV-stralen deze gevoelige zone bijzonder sterk en laten voortijdig hun sporen achter: rimpeltjes rond de ogen, verlies van elasticiteit, vochtophopingen en kringen rond de ogen zijn het gevolg. 
Met een uitgebalanceerde verzorgingslijn die zeer actieve natuurlijke ingrediënten bevatten geeft het EYE CARE verzorgingsconcept van DR. GRANDEL antwoord op de individuele behoeften, voorkomt vroegtijdige veroudering en vermoeidheidsverschijnselen en houdt de oogcontour stralend mooi.


PERFECT CONTOUR Hydraterende gel. Verzacht zwellingen rond het oog, werkt opwekkend en straktrekkend.

REPAIR Regeneratiecrème. Revitaliseert en verbetert de elasticiteit en de veerkracht van de huid.

CONTOUR MASK Restructurerend oogmasker met anti-age effect.

CONTOUR CREME Zachte hydraterende crème met UV- en celbescherming. SPF 12.

ANTI-STRESS Kalmerende emulsie. Gaat stressverschijnselen tegen.

LIFTING Verstevigend en straktrekkend anti-age serum. Ontspant de huid en reduceert mimiekrimpeltjes rond het oog.

voor prijsinformatie klik hier


PURIFACE - twee wegen naar een zuivere huid

3.jpg

Huidproblemen beginnen vaak al op jonge leeftijd, maar een onzuivere huid is niet alleen maar een kwestie van leeftijd. De ene onzuivere huid is de andere niet. Er zijn talrijke oorzaken voor mee-eters, puistjes en pukkeltjes: bovenmatige talgproductie, hormoonschommelingen, individuele erfelijke factoren, maar ook invloeden zoals stress, verkeerde verzorging en voeding spelen daarbij een belangrijke rol.
De huid scheidt zweet en afvalstoffen af door de poriën en creëert tegelijkertijd een soort beschermende olie: talg. Als de huid teveel talg produceert, wordt de vet/vocht balans verstoord. Als de talg niet vanuit zichzelf kan wegvloeien, raken de poriën vaak verstopt, de huid voelt vettig aan en puistjes en mee-eters kunnen ontstaan.
PURIFACE verheldert en verfijnt het huidbeeld. Afhankelijk van het actuele huidbeeld wordt enerzijds bovenmatige talgproductie voorkomen, anderzijds verloren vocht aan de huid toegevoegd. PURIFACE voorkomt ontstekingen en laat onzuiverheden ( puistjes en mee-eters) sneller verdwijnen.


2 IN 1 CLEANSING FOAM Reinigingsschuim met peelingeffect.

HEALING ESSENCE Kalmerend en verzachtend concentraat. Vermindert irritaties en rode vlekjes.

DERMABALANCE Ontstekingsremmende en hydraterende 24-uurscrème. Werkt gladtrekkend.

DERMABALANCE MASK Hydraterend masker tegen onzuiverheden. Werkt direct kalmerend en gladtrekkend.

SPOTLESS Antibacteriële puistjes- aanstipper voor de plaatselijke bestrijding van onzuiverheden.

SEBOCONTROL Matterende, olievrije 24-uursverzorging tegen onzuiverheden.

SEBOCONTROL MASK Poriënverfijnend reinigingsmasker. Voorkomt een vettige glans.

voor prijsinformatie klik hier

 

SENSITIVE BALANCE - voor de gevoelige, droge huid

2.jpg

Reageert de huid gevoelig op irritaties van binnenuit en buitenaf? De gevoelige, droge huid neigt tot rode vlekjes en verwijde adertjes. SENSITIVE BALANCE kalmeert de gevoelige huid.
Rustgevend werkende plantaardige extracten en verzorgende natuuroliën kalmeren de gevoelige droge huid, verzachten irritaties en voorzien de huid royaal van vocht, waardoor droogterimpeltjes minder kans krijgen te ontstaan. SENSITIVE BALANCE verhoogt de huidweerstand en zorgt voor een prettig, ontspannen huidgevoel.


GRANODERM Serum tegen couperose.

'ELLISSIMA’ Huidverzorgende Capsule met werkstoffen voor uitwendig gebruik. Zorgt voor zichtbare verfijning van de huidstructuur.

DAY CARE Beschermende en hydraterende dagcrème met een weldadig verzorgende werking.

NIGHT CARE Rijke kalmerende en regenererende nachtcrème die zijn werk doet tijdens de nachtrust.


voor prijsinformatie klik hier


SPECIALS - unieke probleemoplossers

9.gif

Met de "Specials” biedt DR. GRANDEL een assortiment producten die doelgericht speciaal op huidproblemen ingaan. "Specials” zijn met elk verzorgingsproduct te combineren. Zij werken aanvullend respectievelijk ondersteunend bij de dagelijkse huidverzorging en compenseren huidonregelmatigheden.

LIGHT EFFECT ANTI-PIGMENTATION FLUID Lichte 24-uurs huidverzorging. Compenseert overpigmentatie en voorkomt het ontstaan van nieuwe pigmentvlekken.

LIGHT EFFECT A.H.A. PEELING Concentraat met fruitzuren. Bewerkstelligt door het afschilferen van losse huidschilfertjes een oppervlakkig lichter getinte huid.

LIGHT EFFECT ANTI-PIGMENTATION STICK Geconcentreerd serum voor plaatselijk gebruik. Maakt zichtbare pigmentvlekken duidelijk lichter.

ON TOP SKIN PROTECTION SPF 20 Extra UV bescherming. Gaat stress tegen die door het milieu is veroorzaakt en voorkomt voortijdige huidveroudering en overpigmentering door lichtinvloeden.

ACTIVATOR MASQUE Crème masker. Activeert de celstofwisseling van de huid.

O2 ACTIVATOR Zachte microlichte zuurstof fluid voor een stralend vitale huid.

voor prijsinformatie klik hier


  

Schoonheid in de beste handen

Bij DR. GRANDEL letten we goed op de wensen van de klanten en de gebruikers van onze producten. Wij zijn niet geïnteresseerd in korte-termijn modetrends, maar wij zijn aldoor bezig met het creëren van producten en behandelmethoden die zowel innovatief als uniek zijn.

Bij de samenstelling van zijn exclusieve gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten verlaat DR. GRANDEL zich als eerste en voornamelijk op uiterst zorgvuldig geselecteerde ruwe materialen en actieve ingrediënten direct uit de natuur, welke dan hoog ontwikkelde processen ondergaan in onze uitgebreide productiestadia. Het resultaat is een totale lijn van topkwaliteit cosmetica welke zeer effectief en extreem goed word verdragen en gemakkelijk kan wedijveren met de allerbeste in de wereld. Alle DR. GRANDEL huid- en lichaamsverzorgingsproducten worden gemaakt uitsluitend met originele receptuur in onze -state-of-the-art- fabriek in Augsburg, Duitsland, waar zelfs de essentiële op tarwekiemen gebaseerde ruwe materialen binnenshuis worden gemaakt.

DR. GRANDEL cosmetica wordt geproduceerd onder dezelfde uiterst strenge kwaliteitsnormen als de wettelijke voorschriften die bestaan voor farmaceutische producten. De strikte toepassing van hygiëne en productiecontrole helpt ook om het gebruik van conserveringsmiddelen tot een minimum te beperken. Het resultaat is “Made in Germany” topkwaliteit.

DR. GRANDEL cosmetica wordt getest op vrijwilligers, altijd in samenwerking met hoog opgeleide en zeer deskundige dermatologen, en is nooit op dieren getest.