Hoofdmenu

Carry Smit Beautysalon / Schoonheidssalon
Barrevoetestraat 16 A
2011 WP Haarlem
T: +31(0)23 531 88 35
M:+31(0) 616 503 716
E: carrysmit@gmail.com


Volg ons ook op:

Schoonheidsbehandelingen

Je kunt voor vele verschillende behandelingen bij de schoonheidssalon terecht; van de 'normale' gezichtsverzorging tot de meest uitgebreide 'verwen' behandelingen. Er is heel veel mogelijk, het is maar net wat je wilt, hoeveel tijd je hebt en even belangrijk: wat je huid nodig heeft.

Een overzicht van mogelijke behandelingen inclusief prijzen vind je hier. Hieronder kun je alvast wat meer algemene informatie lezen.

 Behandelingen van 45, 60, 75 en 90 minuten zijn mogelijk. Heb je niet zoveel tijd, of wil je kennismaken, kom dan voor een korte behandeling als de Quick Facial. Lekker even tussendoor. En wil je een keer de tijd nemen voor jezelf en fijn ontspannen tijdens een uitgebreide behandeling, kan dat ook.

We werken met het merk
Dr. Grandel. De producten van Dr. Grandel zijn (h)eerlijke natuurzuivere, dierproefvrije producten die geweldig zijn voor je huid én voor je humeur! Ook voor de meeste huidproblemen zijn er aangepaste producten en behandelingen. Het Dr. Grandel huidverzorging productoverzicht vind je hier.

Een paar voorbeelden van gerichte gezichtsbehandelingen voor mensen met een 'probleemhuid':

 Wil je je huid optimaal verzorgen, dan zijn deze behandelingen ideaal:

En dan verzorgen we uiteraard ook nog een aantal specifieke behandelingen, waaronder:


NIEUW en exclusief in Haarlem: mesotherapie en glycol peelings. Het werkt écht! Lees er hier alles over.