Hoofdmenu

Carry Smit Beautysalon / Schoonheidssalon
Barrevoetestraat 16 A
2011 WP Haarlem
T: +31(0)23 531 88 35
M:+31(0) 616 503 716
E: carrysmit@gmail.com


Volg ons ook op:

Lekker nazomeren!


Vakantie achter de rug, maar nog volop zomer! Wil je dat lekkere bruine kleurtje nog even vasthouden? Kom dan een keer langs voor een fijne hydraterende of vitamine behandeling. Door de milde enzymatische peeling worden de dode huidcellen verwijderd waardoor er weer een frisse gloed op je gezicht ontstaat. Extra hydratatie of juist een bom vitamine in je behandeling en je ziet er weer als nieuw uit.
Beide behandelingen duren 75 minuten en kosten €62,00.

Ook de vitamine lijn van Grandel De Vitamin Infusion biedt erg fijne produkten. De cremes en het serum bevatten de vitamines A, B en C en deze maken de huid glad en jong. Deze lijn bevat ook een bodylotion, een verfrissend gezichtswater, oogcreme en een fijn gezichtsmasker.


Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en alle prijsaanbiedingen, volg mij dan op instagram @carrysmitbeautysalon.
Mooie wenkbrauwen?
Kom langs om ze te laten epileren én verven. Heel subtiel kun je door het iets meer in vorm brengen van je wenkbrauwen, een meer "open"blik bewerkstelligen. Dit betekent niet dat je hele dunne wenkbrauwen krijgt. Integendeel, de wat bredere wenkbrauwen zijn juist prachtig en helemaal in !!
Ook als je lichte wenkbrauwen hebt, staat het vaak net iets sprekender als je ze een tint donkerder laat verven.
Wenkbrauwen epileren € 15,00
Epileren én verven € 22,50


Cadeaubonnen in iedere prijs verkrijgbaar. Lukt het je niet om langs te komen, stuur even een mail carrysmit@gmail.com en ik stuur de bon op!


Leontien.
023 5318835
06 16503716