Hoofdmenu

Carry Smit Beautysalon / Schoonheidssalon
Barrevoetestraat 16 A
2011 WP Haarlem
T: +31(0)23 531 88 35
M:+31(0) 616 503 716
E: carrysmit@gmail.com


Volg ons ook op:

Heerlijke Herfst

Het enige nadeel van de herfst is dat de zomer voorbij is. Verder ben ik dol op de herfst, lekker fris, mooie kleuren, weer iets eerder donker en gezellig de kaarsen aan. 
De make up van Arabesque brengt een geheel nieuwe lijn uit en daarom is de nagellak op dit moment in de sale. Voor de helft van de prijs, nu 4,50 en de meest mooie herfstkleuren zijn nog aanwezig.

De herfst is een goed seizoen om een glycol peeling of meso therapie behandeling te ondergaan. Een fris, nieuw gezicht is het resultaat.
Bel, app of mail voor een afspraak of maak er eentje online via de treatwell button op de home pagina.

In de herfstvakantie ben ik er even een paar dagen tussenuit en is de zaak gesloten van18 T/m 22 oktober.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en alle prijsaanbiedingen, volg mij dan op instagram @carrysmitbeautysalon.
Mooie wenkbrauwen?
Kom langs om ze te laten epileren én verven. Heel subtiel kun je door het iets meer in vorm brengen van je wenkbrauwen, een meer "open"blik bewerkstelligen. Dit betekent niet dat je hele dunne wenkbrauwen krijgt. Integendeel, de wat bredere wenkbrauwen zijn juist prachtig en helemaal in !!
Ook als je lichte wenkbrauwen hebt, staat het vaak net iets sprekender als je ze een tint donkerder laat verven.
Wenkbrauwen epileren € 15,00
Epileren én verven € 22,50


Cadeaubonnen in iedere prijs verkrijgbaar. Lukt het je niet om langs te komen, stuur even een mail carrysmit@gmail.com en ik stuur de bon op!


Leontien.
023 5318835
06 16503716