Hoofdmenu

Carry Smit Beautysalon / Schoonheidssalon
Barrevoetestraat 16 A
2011 WP Haarlem
T: +31(0)23 531 88 35
M:+31(0) 616 503 716
E: carrysmit@gmail.com


Volg ons ook op:

Mesotherapie

Mesotherapie, de rijzende ster onder de injectables, vindt zijn oorsprong in de vijftiger jaren. De behandelmethode, afkomstig uit Frankrijk, is een behandeltechniek waarbij micro hoeveelheden werkzame stoffen in het probleemgebied worden gebracht. Deze werkstoffen, of medicatie werken in dit geval plaatselijk, zonder invloed op de rest van het lichaam. Mesotherapie wordt steeds vaker toegepast, tegen kaalheid, cellulitis, vetoplossing, en anti-ageing. Hierbij wordt gewerkt met diverse soorten medicatie en vitaminen-cocktails.

  

 

Sinds kort zijn er enkele schoonheidsspecialistes die speciaal zijn opgeleid voor de Mesotherapie. Het gaat hier om vakmensen die na een volwaardige opleiding mogen werken met een uniek concept op het gebied van anti-ageing, waarvan de Mesotherapie een subspecialisatie is. Het is een methode waarbij huidveroudering en alle voortekenen daarvan van buitenaf én van binnenuit worden aangepakt.

 

Innovatieve instituutbehandelingen op basis van glycol- en hyaluronzuur geven de huid een powerboost. Voor mensen met een probleemhuid, of een huid die extra ondersteuning nodig heeft, bestaat Mesotherapie. Hierbij wordt een cocktail van hyaluronzuur en een combinatie van essentiele vitaminen en mineralen (en eventueel ook DMAE), in de bovenste laag van de dermis gebracht.

DMAE (dimethylamino-ethanol) staat bekend om zijn liftende werking. Het is van nature al aanwezig in het lichaam, namelijk in de hersenen. Het is de grondstof voor Acetylcholine, dat verantwoordelijk is voor het veroorzaken voor spiercontracties van de grotere spieren. Ingebracht met behulp van mesotherapie stimuleert DMAE de huidcellen om actiever te worden. Bovendien worden beschadigde cellen voor zover mogelijk gerepareerd, celmembraan en plasma wordt gestabiliseerd. Dit alles zorgt voor een direct liftend effect, wat als meerwaarde heeft dat men buiten gebrek aan volume, ook de verslappingen van de huid kan behandelen. M.a.w. DMAE stretcht de huid.

 

Resultaat:
een gladdere, strakkere huid met duidelijk toegenomen volume en met name elasticiteit.


                       voor                                                                         na

              


 

Wat kost Mesotherapie?

Per behandeling van gelaat, hals óf décolleté     € 115,-

Per behandeling van gelaat + hals                     € 160,-

Per behandeling van gelaat, hals + décolleté      € 225,-
 

Aangeraden wordt om te beginnen met 3 tot 5 behandelingen en dan naar wens ééns in de paar maanden, half jaar of zelfs na een jaar!