Hoofdmenu

Carry Smit Beautysalon / Schoonheidssalon
Barrevoetestraat 16 A
2011 WP Haarlem
T: +31(0)23 531 88 35
M:+31(0) 616 503 716
E: carrysmit@gmail.com


Volg ons ook op:

Huidverbetering

Naast de "normale " peelings van het merk Dr. Grandel, die helpen om de huid diep te reinigen, zoals o.a. milde AHA fruitpeeling en Effect Peeling, die zowel in de schoonheidssalon als thuis gebruikt kunnen worden, heb ik sinds kort behandelingen met glycol peeling in ons behandelingsprogramma.

Glycolpeeling in diverse sterktes is een gespecialiseerde peeling die nóg dieper in de huid inwerkt.
Het is vooral geschikt voor de huid met acné littekens, de zéér onzuivere huid , een huid met oppervlakkige littekens, pigmentvlekken, onregelmatig met grove poriën en de licht beschadigde huid en wordt in kuurvorm gebruikt. 


Er wordt dan iedere twee weken een dun laagje van je bovenhuid afgehaald, waardoor de huid dunner wordt en een frisse uitstraling krijgt. Afhankelijk van de conditie van je huid wordt dit herhaald en wat er gebeurt in de onderhuid is, dat de cellen die daar zitten, gestimuleerd zullen worden om harder te gaan werken. Dat betekent dat je huidvernieuwing sneller zal gaan en er dus na verloop v tijd een hele nieuwe bovenlaag zal zijn, die er veel egaler uit zal zien.

Het voordeel van deze peeling is dat je -in tegenstelling tot agressieve chemische peelings- geen huidvervelling of andere complicaties kunt krijgen, zodat je meteen na de peeling je dagelijkse huidverzorging en dus je bezigheden kunt hervatten.

Waar je wél op moet letten, is dat je niet onbeschermd en onbekommerd de zon in kunt met je nieuwe huid. Verbranding of het ontstaan van pigmentvlekken liggen op de loer, zoals je kunt begrijpen met zo'n nieuwe, aansterkende huid. De beste tijd om dit te gaan doen is dan ook het voorjaar of het najaar.